Amazon termékötletek

Kerek számhoz érkeztünk, itt a tizedik termékötletekről szóló blogcikk.

Azért ez még nem olyan nagy szám, a 100. bejegyzésnek jobban fogok örülni. 🙂

Most az irodaszerek között kutakodtam és ismét sikerült érdekes terméket találni és olyat is ami annyira egyszerű és annyira hétköznapi, hogy eszedbe sem jutna vele kereskedni, pedig rengeteget adhatnál el belőle az Amazonon.

Lássuk az eheti termést!

Ha szeretnél elsők között értesülni az új termékötletekről, akkor iratkozz fel itt:

Töltőtoll tinta

Egyből a kedvencemmel kezdem, ami egy olyan termék amiről nem is gondoltam, hogy bárki használja. Őszintén szólva nekem soha nem volt még töltőtollam, de még a környezetemben sem tudok senkiről, aki használná.

Mindenesetre ez nem mindenkinél van így, amit az is alátámaszt, hogy ebből a termékből 1863 darabot adtak el, 12109,5 GBP értékben az elmúlt 30 napban. Döbbenetes, komolyan mondom.

Beszerzési források az Alibabáról.

cellux lecsévélő

Őszintén szólva fogalmam nem volt ennek a terméknek a magyar nevéről, úgy kellett lecsekkolnom a keresőben. Szóval kérlek szépen ez a ragasztó lecsévélő.

Totál hétköznapi és unalmas termék ugye? Eszembe nem jutna foglalkozni vele, amíg meg nem látom azt, hogy az elmúlt 30 nap forgalma így alakult:

2197 db eladott termék, 16363 GBP értékben.

Alibabán ez egy 1 dolláros tétel, szó szerint.

Lehet van olcsóbban is, nem merültem el a találati listában.

Ismét egy jó példa arra, hogy egy unalmas termékkel is mekkorát lehet kaszálni az Amazonon. Csak azt tudom mondani, hogy járj nyitott szemmel a világban és ne utasíts el élből minden terméket, hiszen lehet, hogy a legszürkébb, legunalmasabb termék fogja a gazdagságot elhozni az Amazon vállalkozásodnak.

Itt van ez az egyszerű irodai hirdetőtábla, amire rajzszögekkel tudod kitenni a papírokat.

Ezzel is lehet keresni 36729 GBP-t 30 nap alatt.

Ha belekezdenél, akkor itt találod a beszerzési forrást.