Amazon termékötletek

Nagyon jól esik, hogy egyre többen írtok, hogy olvassátok a termékötleteket és van olyan aki már el is kezdte a megvalósítást. Ezúton is köszönöm a figyelmeteket, nagyon megtisztelő. Megragadnám az alkalmat, hogy jelezzem számtalan megkeresést kapok és őszintén néha nehéz az e-mailekre válaszolni. Igyekszek mindenkinek írni, ha valakinek elmaradtam akkor kérem a türelmed. Köszönöm!

Na de térjünk a lényegre és lássuk, hogy ezen a héten miket hoztam!

Ezen a héten 3 piactéren és 3 teljesen különböző szegmensben kerestem termékeket azért, hogy megmutassam alapvetően nem bonyolult egy jó terméket találni.

Ha szeretnél elsők között értesülni az új termékötletekről, akkor iratkozz fel itt:

Orrzuhany

Ez ismét egy olyan termék ami számomra tök ismeretlen volt, bár örülök neki, hogy nincs rá szükségem. Allergiásoknak és megfázásban szenvedőknek segít könnyebbé tenni a légzést, ez a termék funkciója.

Az eladások alapján sokan használják is:

2033 darab terméket adtak el 30434,01 EUR értékben a német piactéren.

Egy termék ára 14,97 EUR, itt pedig már 0,88 USD/db áron megveheted.

Játékkonyha

Erre a termékre kíváncsiságból kerestem rá. Egy barátom kislányával játszottam a minap, nekik van egy hasonló játékkonyhájuk és érdekelt, hogy mennyire megy egy ilyen termék az Amazonon.

Hát nagyon. (Egyébként elmondható, hogy a játékok jellemzően jól mennek az Amazonon és máshol is. Ami probléma velük az a szezonalitás – karácsonykor erős a forgalom.)

Ebből a termékből 1068 darabot adtak el 10669,32 GBP értékben az elmúlt 30 napban.

Beszerzés az Alibabáról.

Kinezio tapasz

Sok sportolón láthattál már ilyen színes tapaszokat, amelyeket izomláz, izomsérülés miatt használnak. Számos más jótékony hatást tulajdonítanak neki, de most ebbe ne menjünk bele. Lássuk, hogy Olaszországban mennyire megy az Amazonon a kinezio tapasz.

Az általam vizsgált termék 11491,21 EUR forgalmat generált. A cikk írásakor 23,99 EUR egy 6 darabos csomag, ami alapján nagyon jó haszonnal lehet eladni ha szétnézel az Alibabán és megnézed a beszerzési árakat.