Amazon termékötletek

Itt a nyár és vele a szabadtéri programok, mint a kertészkedés és a grillezés. Nem véletlenül pont ezt a kettőt hozom most fel példaként.

A temékötletekről szóló cikksorozat mostani részében ugyanis a kerti munkákhoz és a szabadtéri sütegetéshez kapcsolódó termékeket mutatok be, amelyekkel mocskos sokat keres 1-1 Amazon eladó.

Kezdjünk is bele!

Ha szeretnél elsők között értesülni az új termékötletekről, akkor iratkozz fel itt:

Grillmatrac

A grillmatrac egy praktikus eszköz, amelyet a grillrácsra kell rakni. Abban segít, hogy a hús egyenletesebben süljön át úgy, hogy közben a lé nem folyik le a tűzre.

Ennek a konkrét terméknek a forgalma 142586,08 EUR az Amazon DE piactéren, 10192 eladott darabbal.

Darabját 13,99 EUR-ért adják és elég nagy profittal.

Az Alibabán akár már 0,20 USD-ért beszerezheted darabját.

Locsolókanna

Azt szeretem az Amazon kereskedelemben, hogy egy egyszerű és teljesen hétköznapi termékkel is lehet nagy pénzeket keresni, miközben nem kell webáruházat építeni, milliókat költeni marketingre és viszonteladókat szerezni.

Itt van például ez a locsolókanna, ami 33774,72 EUR árbevételt termelt az elmúlt 30 napban csak a német piactéren.

Gondolj bele! Több mint 10 millió forint árbevétel csak egy egyszerű kannából, amit 11,76 EUR-ért adnak és az Alibabán már 0,68 USD-ért megveheted és szó szerint 1 percnél tovább sem kerestem.

Ha tovább keresel, akkor biztosan találsz jobb ajánlatot is.

Fa nyél

Ugye az előbb is arról írtam, hogy egy egyszerű termékkel is lehet nagy pénzt keresni az Amazonon. Nos erre a legjobb példa ez a termék, ami konkrétan egy fa nyél, amit például egy ásóhoz vagy más szerszámhoz használhatsz.

Egy ilyen minden ötletességet és kreativitást nélkülöző termék vajon mennyit hozhat az eladójának? Vegyük figyelembe azt is, hogy a fa nyél azért nem az a napi használati cikk, amit gyakran vásárolunk.

Mindezek tükrében egészen döbbenetes árbevételt produlált 30 nap alatt a termék. Összesen 5178 darabot vettek 108634,44 EUR értékben.

Majdnem 40 millió Ft fa nyélből egy hónapban! Ezért érdemes az Amazonon kereskedni.

Alibabán fillérekért szerezheted be a terméket, de szerintem ezt könnyen beszerezheted közelebbről  is (EU) hasonló áron, csak keresni kell a neten.