Amazon termékötletek

Új hét, új termékötletek. 🙂

A múlt héten is készült blogcik, de nemes egyszerűséggel elfelejtettem kiküldeni, ezért ezen a héten egyszerre kaphatáttok meg a kettőt.

Köszi azoknak, akik figyelmeztettek, hogy nem érkeztek meg az ötletek, tök jól esik, hogy ennyien figyelitek ezt a cikksorozatot. Őszintén remélem, hogy tudok jó ötleteket hozni.

Szóval ezen a héten is hoztam több olyan ötletet, amellyel látom, hogy érdemes lehet foglalkozni az Amazonon.

Ha szeretnél elsők között értesülni az új termékötletekről, akkor iratkozz fel itt:

Termékötlet az Amazonra - Nyugatató alvást biztosító hálózsák babáknak

Ez egy elég speciális hálózsák babáknak. A lényeg az, hogy a hagyományos pólyákkal szemben a gyerek karját nem szorítja le és segíti a gyerek számára kényelmes tartás felvételét alvás közben. Mást is tud még ezen kívül érdemes megnézni a terméket. Kattints a címre a kép felett!

Iszonyatos forgalmat bonyolít az eladó, ami egyébként nem meglepő. A gyerekekhez, háziállatokhoz kapcsolódó termékek általában remekül mnnek. Az elmúlt 30 nap forgalma 654736,95 USD az Amazon USA piactéren, 21861 eladott darabbal.

Az Alibabán akár már 5,20 USD-ért beszerezheted darabját.

Egyébként ezt a terméket érdemes lehet akár itthon is megvarratni, biztosan érdeklődnék varrodáknál.

Amazon termékötlet - Mágneses posztertartó

Ez egy könnyen beszerezhető termék, amelyet saját márkával is olcsón lehet gyártatn, ráadásul hatalmas árrés van rajta. 17,5 GBP az ára jelenleg az Alibabán pedig be lehet szerezni már 1 USD-től.

Az elmúlt 30 napban 2115 darabot adtak el belőle 37012,5 GBP értékben a UK piactéren.

Amazon termékötlet - Motoros kesztyű

Az ilyen egyszerű termékeket azért szeretem mert nagyon jól mutatják az Amazon erejét. Nem kell különleges termék hiszen már egy hétköznapi motoros kesztyűvel is jó forgalmat lehet elérni. Ez a termék például 5824,7 GBP értékben lett értékesítve, összesen 530 darabot adtak el az elmúlt 30 napban.

Az árrés nem a legnagyobb, de ha jobban szétnézel lehet találsz olcsóbban is. Alibabán én 2,5 USD-től találtam.