Amazon termékötletek

Mint minden héten így most is mutatom a 3 új termékötletet, amelyeket most hétvégén vadásztam.

Használd őket egészséggel mert azért csinálom, hogy segítsek elindítani az Amazon vállalkozásodat!

Ha szeretnél elsők között értesülni az új termékötletekről, akkor iratkozz fel itt:

Falvédő

Egy vidéki kisvárosban nőttem fel és az én környezetemben teljesen általános volt az, hogy minden házban van falvédő. Ma már nem is igazán szerepel a lakberendezési áruházak kínálatában, pedig – főleg nyugaton – reneszánszát éli.

Ezt bizonyítja az is, hogy ezen termék forgalma 5699 GBP volt az elmúlt 30 napban. Irtózatos árréssel értékesíthető hiszen már 1,9 USD-ért be tudod szerezni.

Egyébként ha én vágnék bele akkor valószínűleg egyedi grafikákban gondolkoznék és itthon nyomtatnám ki egy alvállalkozóval. Fiatalos és trendi minták, ezotéria. Ilyenekben gondolkoznék.

Mágneses fali posztertartó

Ez ismét egy pofonegyszerű termék, amelyet akár itthon is legyártathatsz és így megspórolhatod a kínai beszerzés miatti szállítási költséget na és persze hamarabb is kapod meg az árut. Bár iszonyat olcsó beszerezni Kínában is, szóval érdemes matekozni, de ez már legyen a Te házi feladatod. 🙂

A termék 37012,5 GBP forgalmat generált az elmúlt 30 napban. Egy posztertartóról beszélünk szóval ez egészen kiemelkedő teljesítmény.

Orrszívó

Konzultációim során már többen is megkérdezték, hogy mi a sikeres termék receptje, hogyan lehet megtalálni. Erre az egyik válasz az, hogy tegyél jobbá egy már meglévő terméket.

Erre kiváló példa ez az orrszívó, amely más módszerrel, hatékonyabban és higiénikusabban működik mint a hagyományos orrszívók.

Az USA piactéren az elmúlt 30 napban produkált egészen bődületes 454212,96 USD árbevétel erre az ékes bizonyíték. Hasonló terméket találsz kínai gyártónál már 0,58 USD-től.