Amazon termékötletek

Új hét, új termékötletek.

Amazonos kutatásaim során azok az árucikkek fognak meg a legjobban, amelyek hát, hogy is mondjam gagyik.

Magyarul vagy nincs bennük semmi izgalmas vagy pedig annyira faék egyszerűségűek, hogy nem hiszek a szememnek, amikor meglátom az eladási statisztikákat.

Ugyanis pont az ilyen termékek bizonyítják az Amazon hatalmas erejét és azt, hogy miért is érdemes vele foglalkozni.

Lássuk, hogy miből élünk ezen a héten.

Ha szeretnél elsők között értesülni az új termékötletekről, akkor iratkozz fel itt:

Ránctalanító henger

Persze férfiként nehezebb helyzetben vagyok ezen a téren de nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen termék. Ugye tudjuk, hogy szép külső ígérete az egyik legjobb hívószó ha eladásról van szó. (Ez egyébként a férfi vásárlókra is ugyanúgy hat).

Nos ez a kis henger nem kevesebbet ígér mint azt, hogy frissíti és regenenerálja a bőrt. Egyszerű és olcsó termék, amelyet könnyedén tudsz saját márkásra gyártani és az Alibabán már 0,6 USD/db áron beszerzezheted szemben az Amazonos 12,99 GBP-s árral.

Na de lássuk, hogy mennyit hoz a konyhára az eladójának. Az elmúlt 30 nap alatt 653 darabot adtak el belőle 8482,47 GBP bevételt generálva. Nem rossz egy ilyen egyszerű termékkel ugye?

Bambusztányér

Ok, ez egy jópofa termék mert bambusz és ezért környezetbarát, meg aranyos majomfej formája van. De akkor is csak egy tányér… Viszont döbbenet, hogy mennyit lehet vele keresni.

Nem is ragozom tovább, nézzük a számokat. Az utolsó 30 nap statisztikája 450 eladás 7195,5 GBP értékben. Alibabán csak hasonló terméket láttam, de őszintén szólva nem is kerestem sokat. Itt találsz állatfejes bambusztányért.

Amazon termékötlet - Állatbarát egérfogó

Bevallom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy ennek mi a magyar neve. Szóval elnézést ha az általam adott név nem szakszerű. Ez egy igazi facepalm termék, amikor megláttam nem akartam elhinni, hogy ilyen is van és megveszik. Nem fogod elhinni, hogy mennyit adtak el belőle az utolsó 30 nap alatt.

8880 darab ment el, 106 116 USD értékben. No comment… Szóval nincs más hátra irány az Alibaba.