Amazon termékötletek

A blogomon egy cikksorozatot vezetek, amelyben termékötleteket mutatok be, amelyekkel elkezdheted az Amazon kereskedelmet vagy akár a saját webáruházad is.

Azt tapasztalom, hogy egy vállalkozás elindításának ez az egyik legnagyobb akadálya ezért döntöttem úgy, hogy segítek.

Milyen termékeket mutatok be ezekben a cikkekben?

Olyanokat, amelyek jó eséllyel sikeresen eladhatók az Amazonon (de akár máshol is), azaz:

  • van rá igény,
  • kicsi a konkurencia
  • könnyen eladható

A termékeket a Helium10 elnevezésű szoftver segítségével keresem és elemzem ki. Igyekszem keresni beszerzési forrást is, amelyet linkelni fogok majd a termékek mellett.

Ha szeretnél elsők között értesülni az új termékötletekről, akkor iratkozz fel itt:

Ehhez a cikkhez a francia Amazonon keresgéltem termékötletek után.

Termékötlet az Amazonra - Biztonsági öv kutyáknak

Már többször is mondtam, hogy sokszor a leghétköznapibb termékekkel lehet óriási eladásokat generálni.

Itt van például ez a klasszikus “kotyogós” kávéfőző, amelyet a háztartások jelentős részében megtalálhatsz. Mivel egy általános használati cikk így nem is olyan meglepő, hogy milyen sokat adnak el belőle

Az elmúlt 30 nap forgalma 80998,04 EUR az Amazon FR piactéren, 1574 eladott darabbal.

Az Alibabán már 1,80 USD-ért megveheted míg az Amazonon 51,46 EUR-ért árulják.

Magyarul óriási profittal dolgoznak, ez hatalmas lehetőség!

Amazon termékötlet - Alakformáló aláöltözet nőknek

Tudatos vásárlónak vallom magam (a marketinges énem most hangosan felnevet) de szülőként nyugodt szívvel merem kijelenteni, hogy bármit el lehet adni nekünk ha a gyermekünkről van szó.

Vegyük például ezt a babaápolási készletet, amely igényes és praktikus táskában kapható. Az eladó láthatóan igényesen alakította ki a márkáját, az oldalt pedig A+ tartalommal színesítette a magasabb eladás érdekében.

A termékfotók szépek a termékleírás pedig – már amennyire a Google Translate segítségével megértettem – jól van megírva.

A kemény munka hozza is a gyümölcsét amelyet abban láthatunk, hogy az elmúlt 30 napban 1970 darabot adtak el belőle 68753 EUR forgalmat generálva.

A legolcsóbb változata 29,99 EUR és ezen a terméken is hatalmas lehet az árrés mivel ilyesmi szetteket 3-4 USD-ért már lehet venni az Alibabán.

Amazon termékötlet - Állatbarát egérfogó

A mágneses szúnyoghálót már régen ismertem és nagy valószínűséggel már Te is hallottál róla. Egyik ismerősömnek egy elég nagy forgalmú webáruháza van és ők rengeteget eladtak belőle itthon. Ezért kíváncsi voltam rá, hogy a francia Amazonon mennyire megy.

A szúnyogháló ott is jó üzletnek látszik ha azt nézem, hogy 75064,75 EUR forgalmat ért el az elmúlt 30 napban 4229 darab termék eladásával.

Alibabában ez egy filléres tétel.

Remélem sikerült inspirálnom Téged arra, hogy elkezdj az Amazonon kereskedni. 🙂